Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Județul Cluj, promovat la Târgul Internațional de Turism TT de la Varșovia

0 111

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj, va participa în perioada 23-25 noiembrie 2017 la cea de-a 25-a ediţie a Târgului Internațional de Turism TT de la Varșovia, unul dintre cele mai importante evenimente din industria turistică din Polonia și Europa Centrală și de Est.

 Ediția din 2016 a reunit 448 de expozanți și co-expozanți de profil și a înregistrat peste 19.000 de vizitatori, reprezentanți media, oameni de afaceri și oficiali din sectorul turistic.

Prin participarea la această manifestare se urmărește creșterea gradului de vizibilitate al patrimoniului și al serviciilor turistice conexe din județul Cluj, prin oferirea de informații care să vină în întâmpinarea publicului general și a reprezentanților internaționali din turism. Desfășurându-se într-o locație excelentă pentru crearea de rețele și oportunități de promovare în fața entităților turistice atât din Polonia, cât și din străinătate, punerea în lumină a patrimoniului județului Cluj poate genera un flux semnificativ de turiști pe o gamă largă de produse turistice – circuite culturale, city break, sejururi de sănătate, ecoturism, agroturism sau turism de afaceri.

România este prezentă la acest eveniment prin Ministerul Turismului cu un stand național, iar județul Cluj va fi promovat prin intermediul unei game variate de materiale turistice reprezentative și prin prezentarea instrumentelor digitale disponibile în scopul accesării facile a ofertei turistice a Clujului. În acest sens, C.N.I.P.T. Cluj a finalizat cu succes editarea unui număr de 7.000 de broșuri de promovare în limba poloneză, materiale cu un conținut de interes turistic care cuprind obiective și atracții aflate atât în județul Cluj, cât și în Municipiul Cluj-Napoca, precum și diverse informații utile turiștilor polonezi, urmărind facilitarea accesului la o informație de profil cât mai complexă. Necesitatea elaborării acestor materiale a fost determinată, în principal, de creșterea numărului de turiști polonezi care vizitează județul Cluj, ca urmare a introducerii, din  acest an, a zborurilor suplimentare Cluj-Napoca – Varșovia, precum și datorită relațiilor strânse de cooperare dintre județul Cluj și regiunea poloneză Malopolska, noile broșuri urmând a fi utilizate atât în activitatea zilnică din cadrul centrului, cât și în cadrul evenimentelor care vor implica participarea unor grupuri și delegații poloneze sau la târgurile cu profil turistic din străinătate unde Consiliul Județean Cluj va fi prezent.

Parcursul istoric al Târgului Internațional de Turism TT reliefează o dezvoltare dinamică a turismului în Polonia, manifestarea susținând încă din anul 1993 destinațiile turistice accesibile, devenind astfel un pol important al conexiunilor din turism, un brand renumit de valorificare a tendințelor și, totodată, de promovare a țărilor și regiunilor mondiale. Anul acesta, întreaga industrie turistică și pasionații de călătorii se vor întâlni la Palatul Culturii și Științei din capitală, țara parteneră a ediției aniversare fiind Polonia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More