Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jurnaliști B1 TV și Realitatea TV agresați la ”plimbarea” anteniștilor – VIDEO

0 648
Cristi Dorombach Madalina Dicu
Foto: evz.ro

Ceea ce se anunța a fi o plimbare pașnică în jurul Palatului Cotroceni din București s-a transformat duminică într-un protest cu nervi, neautorizat, ce s-a lăsat cu bătăi și injurii între susținătorii Antenelor și ai lui Voiculescu și reporterii celorlalte televiziuni.

Doi reporteri au fost agresați de către protestatarii mitingului neautorizat. Mădălina Dicu, reporter B1 TV, a fost lovită cu pumnii și picioarele și înjurată de către un bărbat dintr-un grup de protestatari. În apărarea acesteia a sărit Cristian Dorombach, reporter Realitatea TV, care a fost și el agresat de către protestatari.

În tot acest timp, jandarmeria nu era în zonă. Abia după ce s-a aplanat conflictul au intervenit și jandarmii, dar nu au luat nicio măsură împotriva persoanelor violente, asta pentru că situația deja se calmase.

”Nu a fost numai un individ, a fost o grupare de agitatori care au venit și pur și simplu au atacat și îmbrâncit orice altă echipă a oricărei alte televiziuni ce relata de aici. Câțiva oameni au venit, au făcut cerc în jurul reporterilor și au început să îi agreseze și să îi lovească. Am intervenit în momentul în care Mădălina a luat un picior în spate, în acel moment am intervenit și am tras de acolo o persoană care era recalcitrantă și mai departe alte persoane au venit și ne-au dat la o parte. Nu au fost forțe de ordine în zonă, după cum se poate vedea sunt doar câțiva agenți de la poliția rutieră. La câteva minute bune au apărut trei jandarmi”, a declarat reporterul Cristi Dorombach, cel care i-a luat apărarea Mădălinei Dicu. 

Aproximativ 1.000 de persoane, majoritatea pensionari, au răspuns la invitațiile la ”plimbare” făcute de către jurnaliștii Antena 1 și Antena 3. Aceștia anunțau inițial că vor ieși la plimbare duminică după-amiază, o plimbare în grup prin care își arată sprijinul față de patronul lor, Dan Voiculescu, dar prin care militează și pentru libertatea presei.

În realitate, a fost vorba despre organizarea unui protest neautorizat, prin care au manifestat violență, un protest anti-prezidențial care a degenerat și cu sprijinul jandarmeriei, care nu a acționat în niciun fel pentru a aplana conflictele violente.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More