Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jurnaliștii acreditați pe lângă Garnizoana Dej s-au întrecut la Cupa presei la TIR – FOTO

0 66

Poligonul militar de trageri ”Valea Urișorului” de la Dej a răsunat azi de bubuitul gloanțelor, în cadrul obișnuitei competiții ”Cupa presei la tir”, în care au fost angrenați jurnaliștii acreditați pe lângă Garnizoana Dej.

Competiția a fost organizată în cadrul seriei de evenimente prilejuite de Ziua Armatei Române, sărbătorită în fiecare an în 25 octombrie.

La competiție au participat și de această dată jurnaliștii acreditați din Dej, Gherla și Cluj-Napoca, reporteri, fotografi, cameramani sau oameni de radio ale instituțiilor de presă din zona Dejului.

Cu ajutorul cadrelor militare aflate la eveniment, oamenii de presă au primit instrucțiuni despre mânuirea armamentului din dotare și au trecut la treabă. Țintele au fost amplasate la 100 și 150 de metri, iar fiecare glonț a fost punctat, sau nu, în funcție de cum s-a nimerit ținta.

La finalul întrecerii au fost stabiliți și câștigătorii acestei ediții:

Locul 1 – Alex Prunean (Dejeanul.ro)
Locul 2 – Ioan Szabo (Radio Stil)
Locul 3 – Anca Bumb (Lokk TV) și Sigismund Lapohoș (Gherla Info)

Iar pentru că toată activitatea jurnaliștilor și militarilor a presupus muncă și o concentrare maximă, la finalul evenimentului participanții au fost răsplătiți pentru efortul lor cu o masă la Popotă, la Căminul Garnizoanei Dej, unde s-au bucurat de o porție sănătoasă de fasole cu cârnați.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1009191475810286.1073742075.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More