Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jurnaliștii Antena 3 alungați de la Nicula – VIDEO

3 118

preot vs jurnalisti antena 3 nicula

Jurnaliștii Antena 3 care transmiteau în direct momentul încheierii slujbelor de la mănăstirea Nicula au fost întrerupți chiar în timpul transmisiei live de la lăcașul de cult de către un preot al mănăstirii.

Acesta le-a cerut jurnaliștilor să nu mai filmeze ”mizeriile” lăsate în urmă de credincioși, crezând că acesta este scopul pentru care se aflau jurnaliștii acolo. De fapt, Andreea Popa și cameramanul celor de la Antena 3, făceau o intervenție live în cadrul jurnalului de știri, anunțând faptul că la Nicula s-au încheiat slujbele închinate sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Preotul de la Nicula a întrerupt însă munca jurnaliștilor, cerându-le acstora să părăsească incinta pentru că nu au voie să filmeze acolo, deși pe parcursul ultimelor două zile aproape toate televiziunile au transmis imagini de la fața locului cu pelerinajul credincioșilor și slujbele care au avut loc la mănăstirea Nicula.

”Vă rog frumos să plecați. Să nu arătăm toate prostiile. Ați arătat doar mizerii. Sunteți în casa noastră și nu aveți voie să faceți lucru ăsta”, au fost justificările preotului de la Nicula în fața jurnaliștilor revoltați că nu sunt lăsați să-și facă treaba.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Marius spune

  Oare sa fie basisti astia de la Nicula?

  1. Impotriva Taranoilor spune

   nu, sunt doar besinosi de la atata luat in gaoaza

 2. dan spune

  inca o manipulare ordinara acelor de la antena3. am urmarit de mai multe ori filmarea si nua am vazut nici o atingere sau bruscare! incinta unei manastiri nu este un loc public! acolo trebuie sa respecti niste reguli! si de bun simt….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More