Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jurnaliștii au vânat ținte la Cupa Presei la Tir

0 437

Cupa presei la tir 2013 (1)

Evenimentele prilejuite de Ziua Armatei Române, din 25 octombrie, au continuat azi la Dej cu un eveniment dedicat în totalitate jurnaliștilor. Reporteri, fotografi, cameramani sau oameni de radio s-au aliniat în poligon pentru Cupa Presei la Tir.

Încă de la primele ore ale dimineții, jurnaliștii acreditați la Garnizoana Dej s-au prezentat în poligonul de trageri Valea Urișorului. Echipați cu vestă antiglonț și cască de protecție, oamenii din presa dejeană și gherleană și-au luat rolurile în serios, au ignorat ploaia și au trecut la treabă.

Dacă la ediția de anul trecut s-a tras cu pistol Carpați de calibru 7.65 mm și cu pușca AK-47 Kalashnikov, la ediția din acest an pistolul a fost dat uitării și s-a trecut la arme mai grele. A rămas Kalashnikov-ul și s-au adăugat pistolul mitralieră și pușca cu lunetă.

Citiți și: Militarii dejeni au donat azi sânge în cadrul unei acțiuni umanitare – FOTO/VIDEO

La final s-au anunțat și câștigătorii:

Locul 1 – Daniel Deneș – Radio FIR
Locul 2 – Rareș Săvan – Radio FIR
Locul 3 – Ruben Teocan – Radio STIL
Locul 4 – Irina Maxim – Someseanul.ro/B1 TV/Radio STIL
Locul 5 – Ioan Szabo – Radio Stil

La acțiunea din acest an au mai participat: Dorin Cociş (Stil FM), Mariana Reman (Stil FM), Alex Prunean (Radio Fir, Antena 3, Dejeanul.ro), Ioana Jeler (Radio Fir, Dejeanul.ro), Szabo Szilard (Someșeanul.ro), Adrian Loghin (Someșeanul.ro), Alexandra Tomoiag (Radio Fir), Adrian Bota (Gherlainfo.ro), Florin Grosu (Radio Fir), Răzvan Căucean (Stil FM, Someșeanul.ro), Andrei Giorgiu (ProTV), Magdalena Rus (Radio Fir).

Vedeți GALERIA FOTO completă pe pagina noastră de Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More