Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu vor fi prezenți joi la Dej

0 60

Cercul Militar Dej găzduiește joi, 3 decembrie, de la ora 17, un eveniment cultural la care sunt invitați și jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociațiunea ”ASTRA” și are ca principal subiect presa dejeană din ultimul secol.

În cadrul evenimentului, scriitorul și jurnalistul Grigore Cartianu își va promova cele șapte cărți ale sale („Sfârșitul Ceaușeștilor”, ”Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi”, „Cartea Revoluției”, ”Jurnalul unui puci ratat”, „Miracolul din noiembrie”, „Hagi”), dar și filmul pe DVD „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (regia – Radu Gabrea; scenariul – Grigore Cartianu).

Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu se vor afla în turneu în această săptămână în județul Cluj, evenimente similare cu cel de joi de la Dej fiind programate și sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11.00 la Cluj-Napoca (Cafeneaua Ema str. Potaisa, nr. 10 – în Centrul Vechi / Cetatea Clujului) și de la ora 17.00 la Câmpia Turzii (Palatul Cultural „Ionel Floașiu” -Piața Mihai Viteazul, nr. 8).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More