Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jurnalistul Liviu Alexa este noul președinte al PSD Cluj

0 903

Jurnalistul Liviu Alexa este noul președinte al organizației PSD Cluj.

Jurnalistul Liviu Alexa este noul președinte al PSD Cluj. Anunțul a fost făcut de către premierul Viorica Dăncilă, iar decizia acesteia este fundamentată pe rezultatele slabe obținute de către social democrați în județul Cluj.

„Am luat în discuția organizația Cluj, unde am numit un nou președinte interimar în locul domnului Horia Nasra, având în vedere rezultatul foarte slab obţinut atât pe municipiu, cât şi pe judeţ. L-am numit ca şi preşedinte interimar pe Liviu Alexa”, a declarat Viorica Dăncilă. 

„Mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă pentru încrederea și curajul de a mă numi în această poziție despre care vă reamintesc că este interimară. Nu m-a făcut mama președinte PSD Cluj și nici nu o să mor dacă nu o să mai fiu. Atâta timp cât voi îndeplini această funcție, o să muncesc așa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu mă voi lăsa șantajat de nici o amenințare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, însă voi vrea să colaborez cu toți cei care doresc să muncească și să facă social-democrație, nu cumetrie. Sunt tânăr și prioritatea mea va fi aducerea de tineri în partid. Nu vreau să fiu nici șef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primărie, vreau doar să arăt ce înseamnă să gândești eficient, alături de o echipă care își dorește să tragă”, a declarat Liviu Alexa, proaspătul președinte al PSD Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More