Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Justiția, „o vânătoare de vrăjitoare care s-a petrecut în România”

0 368

Liviu Dragnea consideră că ideea amnistiei nu este o iluzie juridică și crede că este nevoie imediată „să se repare nenorocirile care au fost generate de implicarea serviciilor în justiţie”.

Declarațiile liderului PSD devin tot mai tranșante. În cadrul unei emisiuni de la Antena 3 el a discutat și imediata problemă a justiției, anunță Digi24.ro. Din punctul său de vedere amnistia nu este o iluzie juridică și este nevoie de un proces rapid prin care să se repare toate „nenorocirile” și  „rezultatele odioase” ale implicării serviciilor în justiție și a procurorilor în instanțe. Liviu Dragnea a mai afirmat că mulți au căzut nevinovași unei „vânători de vrăjitoare care s-a petrecut în România”.

„Ideea amnistiei nu este o iluzie juridică, ca să discutăm foarte deschis şi tranşant. Se vorbeşte în spaţiul public de foarte mult timp de a se găsi o soluţie sau un pachet de soluţii să se repare nenorocirile care au fost generate de implicarea serviciilor în justiţie, de implicarea procurorilor în instanţe şi de rezultatele odioase ale acestor protocoale ilegale şi neconstituţionale. Pentru mine şi pentru noi, ca partid, ideea unei amnistii nu este o iluzie juridică”, a afirmat Dragnea conform Digi24.ro.

El a mai adăugat că: „S-a cerut Guvernului, s-a cerut doamnei prim-ministru, domnului ministru al Justiţiei, altora, să se găsească soluţiile pentru ca efectele acestor protocoale nenorocite să fie şterse. Nu trebuie să mai muncească mult. Nu e aministie, e în regulă. Să se dea posibilitatea ca cei nevinovaţi să nu mai plătească costul unei vânători de vrăjitoare care s-a petrecut în România, să dea posibilitatea judecătorilor să judece fără să fie terorizaţi”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More