Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

JYSK se alătură campaniei #șîeu

0 184

JYSK se alătură campaniei inițiate de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi. Cei peste 800 de angajați ai JYSK își vor întrerupe munca pentru 15 minute, în data de 15 martie, la ora 15:00.

Protestul inițiat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă în Moldova, nemulțumit de lipsa autostrăzilor în țară și mai ales în regiunea Moldovei, are efecte în valuri. Retailerul scandinav JYSK se alătură campaniei #șîeu, astfel în data de 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, toţi cei peste 800 de angajaţi din cele 73 de magazine din ţară ale retailerului scandinav JYSK România îşi vor întrerupe activitatea.

„Existenţa autostrăzilor care să lege oraşe cheie ale ţării, precum şi ţara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului şi drumuri făcute în siguranţă. Atunci când toate regiunile ţării vor fi conectate prin autostrăzi, clienţii noştri îşi vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuieşte în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanţă cu maşina şi petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că aşteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al ţării sau pur şi simplu plăteşte mai mult pe un produs, pentru că preţul de la raft reflectă şi preţul transportului”, a declarat, conform Adevărul, Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More