Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Kaufland vrea să dubleze salariile angajaților

1 916

Kaufland ia în considerare dublarea salariilor pentru angajați, dat fiind deficitul de forța de muncă de care se lovesc mai toți angajatorii din România.

Marele lanț de magazine Kaufland vine cu o decizie în forță pentru piața de muncă din România. Retailerul ia în considerare dublarea salariilor pentru angajați, anunță cei de la Adevărul. Această decizie vine datorită deficitului de forţă de muncă cu care se confruntă aproape toţi angajatorii din România.

Așadar, Kaufland vine cu posibilitatea de a majora veniturile angajaţilor săi la 3.300 lei brut. Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare şi noul contract colectiv de muncă, cu o creştere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaţilor săi în diverse evenimente din vieţile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuţi ai angajaţilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluş, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

Începând din primăvară, printre politicile companiei, va fi adoptat şi programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiţii, pe angajaţii care recomandă în companie candidaţi potriviţi pentru posturile disponibile, notează tot cei de la Adevărul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Szekely Csaba spune

    forte bine ca creste salaru da din ce cauza nu creste pensia. Io o astept pe fomeie sa imi aduca mancare di ce nu vine fomeia ca iara so dus la povesti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More