Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Kebab House Dej oferă o masă gratuită medicilor, polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și celor care sunt în prima linie a luptei cu coronavirus

0 2.193

În vremuri de criză, când societatea se confruntă cu o pandemie și cu panica generată de aceasta, adevărații eroi sunt cei care luptă în prima linie împotriva virusului care ne amenință pe toți.

Pentru toți acești eroi, cei care își riscă zi de zi viața și sănătatea pentru a fi în sprijinul populației, mulțumirile nu sunt niciodată de ajuns, iar aprecierile pot fi demonstrate și prin acte de susținere directă a activității de salvare a comunității.

Kebab House Dej a venit cu lăudabila inițiativă de a oferi un meniu gratuit celor care luptă în linia întâi cu coronavirusul. Anunțul localului de pe pagina de Facebook:

”Kebab House vrea să mulțumească eroilor din Dej care luptă neîncetat cu pandemia de coronavirus.

De aceea începând de azi, 20 martie 2020 și până la data de 31 martie 2020, KEBAB HOUSE oferă GRATUIT un meniu tuturor medicilor, polițiștilor, jandarmeriei, ambulanțierilor, SMURD, pompierilor și altor autorități locale DSV, DSP care luptă în continuu pentru siguranța cetățenilor din Dej și împrejurimi.

Personalul medical poate face comanda telefonică cu livrare GRATUITĂ LA SPITAL!

Comenzile se fac la nr. de tel. (0371) 474 577 între orele 11:00-20:00.”

Localul nu servește mâncare în interior, dar comenzile se pot onora la geam sau se va face livrarea la solicitare.

O altă inițiativă lăudabilă este cea a fabricii de mobilă Tonimob din Dej, care oferă gratuit solicitanților măști de protecție confecționate în unitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More