Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Kiat contraatacă: ”Modul în care au reacționat reprezentanții Consiliului Județean Cluj este unul regretabil”

1 75

proteste Fizesu Gherlii (4)

Consiliul Județean Cluj a anunțat recent rezilierea contractului de lucrări de asfaltare a drumurilor județene cu firma Kiat Group Construct SRL, care era asociată cu SC Tehnic Asist SRL și SC Damar Consult SRL, motivând nerespectarea graficului de execuție a lucrărilor și ”o culpă profesională gravă.”

În replică, cei de la Kiat au trimis pe adresa redacției un comunicat în care spun că ”Motivul real al încetării acestui acord îl reprezintă neplata lucrărilor executate”. Redăm mai jos integral comunicatul.

”Ne manifestăm surprinderea față de declarațiile reprezentanților Consiliului Județean Cluj prin care se afirmă o serie de neadevăruri cu privire la modul în care asocierea și-a executat obligațiile contractuale în cadrul acordului cadru încheiat cu Consiliul Județean Cluj.

Asocierea S.C. KIAT GROUP CONSTRUCT S.R.L. & S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. & S.C. DAMAR CONSULT S.R.L. și-a respectat întotdeauna partenerii contractuali, având experiență în domeniul construcțiilor și reabilitării de drumuri.

Modul în care au reacționat reprezentanții Consiliului Județean Cluj este unul regretabil având în vedere faptul că asocierea a avut toată deschiderea pentru derularea cu succes și la termen a acestui contract.

Motivul real al încetării acestui acord îl reprezintă neplata lucrărilor executate, lucrări verificate și recepționate calitativ de reprezentanții Consiliului Județean Cluj precum și invocarea de către Consiliul Județean Cluj în toată această perioadă a inexistenței fondurilor alocate derulării acestor contracte.

În aceste condiții, considerăm regretabilă campania de dezinformare dusă împotriva asocierii și, deși înțelegem contextul electoral din această perioadă, respingem categoric orice neadevăr care ne-ar putea aduce prejudicii de imagine.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonymous spune

    Eu cred ca spun adevarul cei de la Kiat,statul mereu musamalizeaza lucrurile care i-ar pata imaginea sau l-ar da de gol

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More