Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Klaus Iohannis, apel către români pentru a sta acasă de Paște. „Dacă acum scăpăm din mână această epidemie, s-ar putea să fie foarte grav”

0 1.037

Președintele României, Klaus Iohannis, face un apel către toți români pentru a sta acasă de Paște. În discursul său, președintele subliniază importanța acestei acțiuni pentru a nu agrava actuala situație provocată de pandemia de coronavirus.

„Nu voi sărbători Învierea duminică, voi sta acasă cu soția mea, Carmen. Vom fi doar noi doi, nu mergem la biserică, nu mergem să luăm lumină, nu mergem la nimeni la masă, nu invităm pe nimeni la masă. Aprindem o lumânare acasă și ne vom ruga.

Asta aștept să faceți cu toții. Ne cade greu, de obicei ne întâlnim cu familia, ieșim afară, dar de data asta nu se poate. E greu, dar e foarte, foarte important să respectăm și acum, de sfintele sărbători, regulile impuse de autorități.

Dacă acum scăpăm din mână această epidemie, s-ar putea să fie foarte grav. Așadar, dragi români, să respectați indicațiile autorităților, ca după aceea să ajungem în faza în care și la noi se poate discuta de relaxare”, a afirmat președintele României, Klaus Iohannis.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More