Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Klaus Iohannis în ajun de Crăciun: „Vă rog să vă conformați acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital„

0 1.146

Klaus Iohannis a transmis azi, 24 decembrie, ca românii să fie vigilenți în cadrul sărbătorilor de iarnă. Nu se vor introduce noi restricții însă pandemia Covid-19 nu pare a slăbi din puteri.

Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare, a anunțat Klaus Iohannis.

Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!, a mai spus șeful statului.

Cum va fi de Crăciun. Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet: restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi, a mami precizat președintele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More