Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Klaus Iohannis, în Bistriţa-Năsăud: Eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiţie electorală, eu sunt cu PSD-ul în război

0 213

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Bistriţa, o întâlnire cu alegătorii din judeţul Bistriţa-Năsăud. Klaus Iohannis spune că turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului unde îi este locul şi anume în opoziţie. Şeful statului precizează că el nu se află într-o competiţie electorală cu PSD-ul, ci într-un război cu social-democraţii pentru că aceştia au fost răi cu românii.

“Turul doi trebuie câştigat, dar nu oricum, turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare, o majoritate care arată PSD-ului foarte clar unde îi este locul şi anume în opoziţie. Vă amintiţi că am mai avut câteva prezenţe în campania electorală, câteva chiar mai multe dacă îmi amintesc bine şi le-am spus oamenilor, Dragii mei, eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiţie electorală, eu sunt cu PSD-ul în război,noi suntem cu PSD-ul în război şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii.PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi nici nu a ajuns bine în  Palatul Victoria şi au început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice, PSD-ul a atacat democraţia din România, este inadmisibil, a fost inadmisibil şi rezultatul este cel pe care l-au meritat. Au fost înlăturaţi de la putere”, a declarat Iohannis, sâmbătă, la o întâlnire electorală de la Bistriţa-Năsăud. El a mai afirmat că PSD a guvernat împotriva românilor şi chiar a luptat împotriva cetăţenilor acestei ţări. “PSD-ul în realitate a guvernat împotriva românilor şi nu numai că a guvernat împotriva românilor , a luptat în stradă şi imaginaţi-vă, guvernul PSD-ului a luptat în stradă la propriu împotriva românilor şi mă refer desigur la acel 10 august de anul trecut, inimaginabil, dar până acolo i-a dus mintea să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forţa, mare prostie. Cum să îi îngenunchezi pe români cu forţa? Nimeni nu a reuşit, nimeni nu a reuşit să-i îngenuncheze pe români şi PSD în veci pururi nu va reuşi”,a mai declarat Iohannis. Preşedintele crede că principalul motiv pentru care România nu s-a dezvoltat aşa cum ar fi trebuit este PSD.“Dar de stricat, dragii mei, au reuşit să strice multe. În ultimii 30 de ani, de când ne-am eliberat de comunism,,încă nu am reuşit să ne eliberăm de tot de comunişti. Deci în ultimii 30 de ani de când ne-am eliberat de comunism, în realitate PSD-ul a făcut foarte mult rău României, PSD-ul este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult, este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai bine, PSD-ul este motivul principal pentru care patru milioane de români au plecat din ţară fiindcă nu s-au regăsit în sistemele de aici”, a mai afirmat Klaus Iohannis, la reuniunea electorală de la Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More