Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

L-a înjunghiat cu un cuțit în zona pieptului

0 56

cutit injunghiat crima omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului ALEXY LADISLAU PAVEL (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În dimineaţa zilei de 08 ianuarie 2014, în timp ce se afla în locuinţa părţii vătămate A.P.Ş. din municipiul Baia Mare, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, inculpatul Alexy Ladislau Pavel a aplicat părţii vătămate o lovitură cu un cuţit în zona pieptului, cauzându-i leziuni ce i-au pus în pericol viaţa şi necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale.

Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile, respectiv din data de  20 ianuarie 2014 până în data de 17 februarie 2014.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More