Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

L-a înjunghiat în piept. Acum e cercetat pentru tentativă la omor

0 58

cutit injunghiat crima omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului C.C.I., pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În seara zilei de 20 august 2013, în jurul orelor 22.00, inculpatul C.C.I. se afla pe un teren proprietatea sa, situat în cătunul Valea Neagră din localitatea B., judeţul Maramureş, unde a avut un conflict cu partea vătămată D.I., căreia i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona pieptului, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în pericol viaţa.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More