Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

L-a lovit cu pumnul in cap. Viata victimei a fost pusa in primejdie

0 48

arestattt

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului B.R. (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul B.R. în data de 26 octombrie, în jurul orelor 22:00, s-a aflat în localul Snak Bar ce aparţinea de Î.I.Ş.V., situat pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, unde a consumat băuturi alcoolice şi a avut o altercaţie cu partea vătămată Ş.V., căreia i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului, cauzându-i leziuni corporale care necesită pentru vindecare 40-45 zile îngrijiri medicale şi i-au pus în primejdie viaţa părţii vătămate.

În acelaşi context, inculpatul B.R. a avut manifestări, a proferat expresii care au adus atingere bunelor moravuri şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului în perioada 28 octombrie 2013 – 25 noiembrie 2013.

Procurorii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More