Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

L-ați văzut? Un adolescent a plecat de acasă și este de negăsit

0 485

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un tânăr care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 3 septembrie, o femeie din Anieș a sesizat faptul că, fiul ei în vârstă de 17 ani a plecat voluntar de acasă, în aceeași dimineață, și nu a mai revenit.

SCRIDONESI DANIEL MARCEL are aproximativ 1,75 m înălţime, greutate de 70-75 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr blond, tuns scurt.

SCRIDONESI DANIEL MARCEL

La data plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare gri cu puncte negre, blugi de culoare albastră și pantofi sport albi cu albastru.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More