Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

L-au ajuns blestemele? Florian Walter are cancer

0 34

florian walter

Fostul patron al Petrolului Ploiești şi al Universităţii Cluj, şi-a anunţat decizia de a renunţa la fotbal, chiar dacă prahovenii tocmai câştigaseră Cupa României.

Blamat de suporterii șepcilor roșii pentru faptul că a distrus Universitatea Cluj când a mutat aproape întreg lotul la Ploiești, Florian Walter a decis să se retragă din fotbal la scurt timp.

Walter nu a detaliat la momentul respectiv motivele retragerii, preferând discreţia, dar starea de sănătate este cea care l-a obligat să sisteze investiţiile la Ploieşti.

După un control la o clinică din Viena, fostul finanţator a fost diagnosticat cu cancer la colon, luând hotărârea de a se supune unei intervenţii chirurgicale în Austria.

În ianuarie 2010, Walter a fost internat de urgenţă în capitala Austriei, fiind operat, invocîndu-se probleme cardiace. Abia acum însă a fost dezvăluit adevăratul motiv al internării sale în Austria.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More