Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

L-au bătut până l-au băgat în spital. Agresorii au fost depistați a doua zi

0 129

bataie

În seara zilei de 31 august, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Bistriţa ar fi avut loc un scandal iar o persoană a fost rănită.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între un tânăr, în vârstă de 22 de ani, şi alte trei persoane necunoscute ar fi izbucnit un scandal, în urma căruia tânărul ar fi fost agresat fizic, suferind leziuni corporale grave.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Ulterior, cele trei persoane bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii agresiunii, poliţiştii bistriţeni procedând la efectuarea de căutări în vederea depistării acestora.

La data de 1 septembrie, în urma căutărilor efectuate, poliţiştii au depistat pe raza comunei Dumitriţa un tânăr, în vârstă de 21 de ani, precum şi doi bărbaţi, de 36 de ani, respectiv 41 de ani, toţi trei din Dumitriţa, bănuiţi că în seara zilei de 31 august a.c., pe o stradă din municipiul Bistriţa, prin exercitarea de violenţe împotriva unui tânăr, de 22 de ani, din aceeaşi comună, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Victima agresiunii a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Poliţiştii bistriţeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate în vederea probării activităţi infracţionale a celor trei, pentru stabilirea participaţiei fiecăruia la comiterea faptei şi tragerea la răspundere penală a acestora.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More