Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La BCR doar pe bază de programare telefonică. Acest mod de funcționare intră în vigoare din 19 octombrie

0 1.675

BCR implementează un mod de funcționare temporar și inedit a sucursalelor sale. Clienții vor avea acces în cadrul BCR doar pe bază de programare telefonică.

Începând de mâine, 19 octombrie, BCR va pune în aplicare un nou mod de funcţionare la nivelul întregii reţele teritoriale, scriu cei de la Ziarul Financiar. Astfel ca și măsură suplimentară pentru protejarea sănătăţii angajaţilor şi a clienţilor, accesul în sucursalele BCR se va face exclusiv în baza unei programări telefonice.

Programul a fost conceput pentru a pregăti migrarea către un nou mod de funcţionare în reţeaua băncii, care urmăreşte creşterea gradului de confort şi protecţie pentru clienţi, reducerea timpilor de aşteptare, îmbunătăţirea eficienţei operaţionale şi încurajarea utilizării lui George, platforma BCR de digital banking, notează cei de la Ziarul Financiar.

Însp acest tip de funcționare a sucursalelor este unul temporar şi are în spate escaladarea, la nivel naţional, a ratei de cazuri de infectare cu COVID-19, precum şi de apropierea sezonului rece, în contextul în care există cazuri în care se formează cozi în faţa unităţilor bancare.

Ca urmare a contextului actual şi a creşterii numărului de infectări, am decis să extindem imediat, în toată reţeaua BCR, sistemul de acces în agenţii doar pe bază de programare. Este o măsură unică în sistemul bancar din România, dar care s-a dovedit eficientă în alte industrii, aşa cum este în medicină, servicii şi în multe alte domenii.

Încurajăm clienţii să apeleze la noul serviciu de progamare, deoarece îi va ajuta să efectueze la timp şi rapid orice operaţiune bancară, iar timpul petrecut la bancă va fi mult mai scurt”, a declarat Dana Dima, Vicepreşedintele Executiv Retail şi Private Banking, Membru al Comitetului Executiv, potrivit aceleiași surse citate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More