Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Beclean, artiștii ce vor cânta de Zilele Orașului sunt aleși chiar de locuitori

1 80

zilele orasului beclean-urna de vot

Pentru a evita eventuale atacuri și acuze referitoare la trupele și artiștii ce vor susține în acest an concerte cu ocazia Zilelor Orașului, Primăria Beclean a decis să întrebe direct locuitorii.

Astfel, în anumite puncte din oraș au fost instalate urne de vot, iar locuitorilor le sunt împărțite buletine de vot pe care să le completeze în funcție de preferințele fiecăruia. Pe lângă variantele trecute de organizatori pe buletinele de vot, localnicii pot completa alte propuneri.

Buletinul de vot conține o listă cu artiști de muzică ușoară, dar și o listă cu artiști de muzică populară, iar la final, cei care votează își pot exprima preferințele în ceea ce privește alte momente artistice pe care ar vrea să le vadă la Zilele Orașului Beclean.

vot beclean

 

Conform autorităților locale, în funcție de rezultatele acestui sondaj, Primăria va demara negocierile cu trupele care au ieșit câștigătoare, iar dacă acestea sunt disponibile, vor fi invitate la Zilele Orașului Beclean. Acestea vor avea loc, cel mai probabil, la finalul lunii iunie.

FOTO: becleanpress.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More