Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

La Bistrița se vor taxa suplimentar câinii care nu sunt sterilizați

0 53

caini maidanezi fara stapan

Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița, a susținut într-o conferință de presă că situația câinilor fără stăpân este sub control. Cu toate acestea, nu exclude ca pe viitor proprietarii de câini care nu-și sterilizează animalele să fie taxați suplimentar.

Edilul spune că în Bistrița nu vor fi eutanasiați câinii fără stăpân, asta deoarece încă mai sunt locuri libere în adăpostul primăriei pentru patrupedele de pe străzi.

Ca și campania ce se desfășoară în aceste zile la Dej, și la Bistrița va avea loc anul viitor o astfel de campanie de inventariere și microcipare a câinilor, pentru ca apoi să se treacă la sterilizarea acestora.

Primarul spune că nu toți proprietarii vor fi obligați să-și sterilizeze câinele. Însă, dacă vreun proprietar refuză sterilizarea, acesta va fi obligat să plătească o taxă atât pentru câinele în cauza, cât și pentru urmașii acestuia. Această măsură nu va fi pusă însă în aplicare decât din 2015.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More