Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Dej începe curățenia de primăvară: ”Împreună pentru un oraș mai curat”

1 63

Primăria Municipiului Dej  organizează vineri, 10 martie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”,  acţiune care are ca scop mobilizarea comunităţii în curăţenia de primăvară.

În cadrul evenimentului, vor participa angajați din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și elevi din instituțiile de învățământ din oraș, care vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone publice ale orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și  Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

Primăria Municipiului Dej solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituţiilor  publice şi societăţilor comerciale să intervină pentru ecologizarea spaţiilor aferente proprietăţilor sau spaţiilor comerciale.

„Este o  acţiune pe care  o desfăşurăm an de an în cu implicarea angajaților primăriei şi instituțiilor de învățământ şi o dorim ca un efort comun şi concentrat pentru municipiul nostru.

Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susţinerea acţiunii de ecologizare prin curăţarea spaţiilor aferente blocurilor, caselor, instituţiilor sau societăţilor comerciale”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Eu spune

    Eu nu inteleg de ce trebuie sa faca curatenie elevii si profesorii scolilor din oras…parca sunt oameni angajati pentru asa ceva…sa isi faca fiecare meseria aleasa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More