Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Dej s-a inaugurat, în sfârșit, bazinul didactic de înot – FOTO

0 953

O investiție mult așteptată de dejeni a fost finalizată de curând la Dej, iar azi și-a deschis porțile pentru publicul larg. Este vorba despre bazinul didactic de înot, bazin acoperit în care își vor putea desfășura activitatea atât elevii dejeni, dar se vor putea relaxa și face sport și dejenii, amatori de înot.

”Momentul deschiderii a fost unul mult așteptat, care iată după relaxarea restricțiilor, este posibil. Mă bucur că am reușit să obținem finanțarea și finalizarea unei astfel de investiții în orașul nostru. Am dorit acest lucru pentru ca locuitorii orașului nostru, dornici să facă înot să aibă posibilitatea să facă acest lucru, fără a mai fi nevoiți să meargă în alte localități, unde există astfel de bazine de înot”, a spus Costan Morar, edilul Dejului.

Bazinul are 5 culoare de înot, vestiare, cabine de duș, toate dotările și amenajările necesare funcționării în condiții optime.

Bazinul de înot va fi deschis după următorul program:

– luni- vineri în intervalul orar 08:00-21:00

– sâmbătă, duminică în intervalul orar 09:00-21:00

Intrarea se va realiza în serii de câte 2 ore.

Tarife acces bazin

În timpul anului școlar intervalul orar 08:00-15:00 – acces gratuit pentru desfășurarea orelor de sport de luni-vineri

Luni- duminică – taxa acces bazin este 20 lei/2 ore/ persoană

Pentru grupurile care desfășoară cursuri de înot cu instructor atestat- taxa acces bazin pentru 2 ore este 10 lei/ persoană

Abonament lunar cu 15 intrări- 150 lei

Accesul la bazin se poate face prin programare, fie direct la recepția bazinului fie prin programare la telefon 0787708995.

Numărul persoanelor care utilizează bazinul de înot este în acord cu normele și măsurile în vigoare.

Investiția a fost finanțată de Compania Națională de Investiții, Primăria Municipiului Dej asigurând din fonduri proprii, racordul la utilitățile necesare funcționării bazinului de înot.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More