Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Dej se inaugurează primul Centru de consiliere creştină pentru femei

0 116

Asociaţia Stânca în parteneriat cu Asociaţia M.A.M.A. inaugurează sâmbătă, la Dej, primul Centru de consiliere creştină pentru femei din Dej.

Asociaţia M.A.M.A. este o organizaţie nonguvernamentală care îşi desfăşoară activitatea prin intermediul Centrelor de consiliere din următoarele oraşe: Arad, Braşov, Deva, Hunedoara, Reşiţa, Sibiu, Suceava şi Dej.

Asociaţia M.A.M.A. are ca scop iniţierea, susţinerea şi încurajarea activităţilor umanitare de consiliere, asistenţă socială şi activităţi educative.

Centrul de consiliere M.A.M.A. din Dej vine în întâmpinarea nevoilor adolescentelor şi femeilor de toate vârstele care au nevoie de sprijin.

”Fiecare viaţă este un dar de la Dumnezeu şi ca atare o minune de aceea niciun copil nu e o greşeală. Naşterea este unul dintre cele mai delicate şi emoţionante momente din viaţa unei femei, de aceea Centrul M.A.M.A. vine în ajutor femeilor aflate în criză de sarcină”, se arată în comunicatul de presă.

 

Pe lângă serviciile de consiliere gratuite, Centrul M.A.M.A. oferă:

– Test de sarcină gratuit

– Cursuri de pregătire pentru naştere

– Informaţii despre bolile cu transmitere sexuală

– Metode de contracepţie

– Înţelegere şi sprijin emoţional

Inaugurarea Centrului are loc sâmbătă, 16 septembrie 2017, la ora 13.00, Str. Nr.1 Mai, nr.13.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More