Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

La Dej se întâmplă și fapte bune: S-a trezit cu portofelul în curtea casei, după ce îl pierduse în centrul orașului

0 1.334

Ce împlinire sufletească îți poate da momentul când mulțumești cuiva pentru că ți-a făcut o faptă bună! O femeie din Dej, însă, nu poate mulțumi binefăcătorului ei, deoarece nu știe cine este acesta. Tocmai de aceea a ales să-i mulțumească prin intermediul nostru.

Femeia din Dej se afla marți, în zona centrală a orașului, la cumpărături alături de fiica sa. La un moment dat și-a dat seama că și-a pierdut portofelul. Rememorând pașii parcurși de acasă până la magazin și-a amintit că avea portofelul în brațe, în mașină, iar când s-a dat jos, cel mai probabil acesta ar fi căzut, în parcare, fără ca ea să-și fi dat seama. Abia ulterior a observat lipsa portofelului, însă acesta nu mai era de găsit.

Disperată, femeia a întrebat în stânga și în dreapta, la magazinele pe unde umblase, însă nimeni n-a văzut și nu știa nimic. Femeia avea în portofel o sumă de bani, în lei dar și în euro, actul de identitate, cardul de pensie, permisul de conducere, dar și alte acte și chitanțe. Văzând că nu-l mai găsește, pensionara a renunțat să-l mai caute și a anunțat autoritățile.

S-a adresat poliției dejene, declarând pierderea portofelului, apoi la Evidența Populației, pentru a declara pierdut buletinul. Ulterior aceasta s-a dus și la bancă pentru a-și închide cardul de pensie și conturile aferente.

”Sunt o femeie credincioasă, mă duc mereu la biserică. M-am rugat și eu, alături de familie, la Dumnezeu să mă ajute, să-mi găsesc portofelul cu actele. Eram disperată, însă nu mi-am pierdut credința că se pot întâmpla și fapte bune”, ne-a mărturisit femeia.

A doua zi, surpriză! În timp ce trebăluia prin curte, soțul acesteia a auzit câinele lătrând spre poartă. A apucat să vadă doar o siluetă, nici nu știe dacă era de femeie sau de bărbat, și ceva zburând peste poarta casei. Când s-a apropiat, a văzut portofelul soției sale în curte. L-a ridicat, l-a inspectat și și-a dat seama că nu lipsea nimic din el, apoi și-a anunțat soția.

”Nu mi-a venit să cred. Banii erau toți la locul lor, nici nu s-a atins de ei. Actele erau în altă ordine decât le-am pus eu. Probabil a căutat printre ele pentru a-mi găsi adresa și a-mi returna portofelul. Nici nu știți câtă ușurare și bucurie am simțit. Și vreau să-i mulțumesc, acelui/acelei care mi-a produs o asemenea fericire, omul care a făcut o asemenea faptă bună, dar nu știu cine este. Așa că vă rog să-i mulțumiți din partea mea. Nu vreau să par nesimțită după ce omul mi-a făcut o asemenea faptă bună și chiar vreau să-i transmit aprecierea mea. Mă rog la Dumnezeu să-i dea sănătate și să i se întoarcă toate faptele bune pe care le-a făcut”, ne-a spus emoționată dejeanca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More