Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Dej se lucrează și duminica. Strada D. Gherea asfaltată în două zile – VIDEO

1 235

someseanul-lucrari asfaltare dealul florilor dej

Datorită  faptului că în weekend se înregistrează mai puțin trafic rutier decât în restul săptămânii, Primăria Dej a decis demararea lucrărilor de asfaltare încă de sâmbătă pe strada Dobrogeanu Gherea din cartierul Dealul Florilor.

Astfel, începând e sâmbătă dimineața și până duminică după-amiaza, strada Dobrogeanu Gherea a fost asfaltată de la un capăt la celălalt, spre fericirea miilor de dejeni care circulă zilnic prin zona marilor centre comerciale, în cel mai aglomerat cartier al Dejului.

“Deși a fost weekend, am decis sa intervenim cu lucrări de reparații pe strada Dobrogeanu Gherea din cartierul Dealul Florilor, o stradă foarte aglomerată, mai puțin aglomerată însă în weekend, fața de restul săptămânii. De săptămâna viitoare vom interveni cu lucrări similare pe străzile Ștefan Cicio Pop și Unirii”, a declarat primarul Costan Morar.

În această săptămână, pe lângă strada Dobrogeanu Gherea, au fost finalizate lucrările de asfaltare completă sau parțială a străzilor Vidin și Mărăști, urmând ca de săptămâna viitoare să intre în lucrări străzile Unirii și Ștefan Cicio Pop și apoi strada Carpați.

Pentru ca lucrările să se desfășoare fără probleme, locuitorii din zona străzilor amintite sunt rugați să nu-și parcheze mașinile în zonă pe timpul desfășurării lucrărilor de asfaltare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Orban Petru spune

    Salut actiunea desfasurata,era si timpul.Sa acordati mai multa atentie si podurilor dinspre Baia-Mare si Bistrita unde denivelarile persista inexplicabil 10 luni dintr-un an,chiar remediate periodic.Pare ca este ceva problema tehnica ce nu se poate depasi necesitind revizuire la 15 zile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More