Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Dej se sarbatoreste duminica Ziua Recoltei

0 91

ziua_recoltei_

Primaria municipiului Dej organizeaza duminica, 6 septembrie 2013, Ziua Recoltei. Evenimentul se va desfasura in centrul orasului, in Piata Bobalna, si va fi marcat de la ora 13:00 printr-un spectacol artistic.

Pe scena vor urca Ansamblul „Somesana” al Casei Municipale de Cultura, dar si solistii vocali Anca Suciu, Zina Dobos, Gavril Ciciovan, Cristina Beldean Mosutan, Alina si Adela Zanc, Ioana Breda Morar si Felix Galan. De la spectacol nu va lipsi Orchestra de muzica populara „Somesana” a Casei Municipale de Cultura Dej.

“In calitate de primar, ma bucur ca am reusit sa readuc in actualitate Ziua Recoltei care a devenit o traditie frumoasa a municipiului nostru. Este un eveniment prin care dorim sa promovam producatorii autohtoni care ofera spre vanzare produse de calitate si la preturi mai mici. Cu aceasta ocazie va invit  sa fim impreuna in centrul orasului, sa ne bucuram de produsele noastre traditionale si de spectacolul sustinut de indragitii nostri interpreti de muzica populara”, a declarat primarul Dejului, Morar Costan.

Evenimentul va fi prezentat de Mariana Reman.

afis ziua recoltei dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More