Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Dej, USL nu ”mai trăiește”. Avem dovada – VIDEO

13 6

campanie PSD Cornel Itu

Spre deosebire de ultima campanie electorală, când cei de la PSD și cei de la PNL făceau campanie cot la cot, pentru același scop și cu aceiași oameni, dornici să îndeplinească un scop unitar, la campania electorală pentru alegerile europarlamentare din acest an, taberele distincte au fost cât se poate de vizibile.

Sâmbătă, 17 mai 2014, la Dej. Liberalii sunt în campanie electorală pentru europarlamentarele din 25 mai. În frunte cu Norica Nicolai, candidatul PNL la alegerile din 25 mai, liberalii, îmbrăcați în galben, ies pe străzile Dejului, pentru a chema lumea la vot.

Aceeași zi, dar culorile se schimbă. Social-democrații ies și ei în campanie, în aceeași zonă a orașului. În frunte cu deputatul Cornel Itu și primarul Costan Morar, cei de la PSD, îmbrăcați în roșu, au luat și ei orașul la pas pentru a împărți alegătorilor materiale electorale.

Cele două tabere, cât se poate de distincte, sunt la un moment dat pe punctul de a da nas în nas. Însă, cu o manevră de ultimă clipă, social-democrații trec strada. Astfel, liberalii urcă pe un trotuar, iar ”cei roșii” coboară pe celălalt trotuar.

”USL a murit!” strigă Steluța Cătăniciu, liderul femeilor liberale din Cluj către tabăra adversă. De parcă nu era evident.

Se privesc de la distanță, schimbă amabilități, mai mult de ochii lumii, își aruncă două-trei replici, mai mult sau mai puțin înțepătoare și își văd de drum. Fiecare cu campania lor.

 

Comentarii