Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La doar 13 ani, un copil din judeţul Sălaj este vedetă pe Youtube

0 1.468

Mihai este pasionat de gătit şi a făcut din pasiunea lui un fenomen online. Totul a început ca o joacă, dar acum, canalul său are aproape 24.000 de abonaţi. Specialităţile lui sunt aripioarele picante şi pieptul de pui marinat, toate reţete clasice, dar căroara le dă o notă personală.

Ceea ce a început ca o joacă, a devenit acum o parte importantă din viaţa lui Mihai. Pasionat de bucătărie, băiatul de 13 ani se filmează în timp ce găteşte.

”Am început să filmez cu prietenii mei acum un an şi jumătate. Ei se filmau în timp ce se jucau pe calculator, eu neavând un calculator atât de bun şi nici bani să-mi cumpăr unul, m-am gândit să-mi filmez pasiunea”, spune pentru Digi24 Mihai Ungruşan, vlogger.

Dacă la început clipurile postate pe internet aveau până la 2.000 de vizualizări, acum Mihai a ajuns să aibă şi peste 600.000.

Mihai a început să facă bani din pasiunea lui, iar părinţii sunt mândri de el:
”Reţetele le iau fie din cărţi, fie de la mama, dar şi de pe internet de la chefi. N-am exersat deloc, chiar atunci când am filmat a fost prima dată, fără mama acasă, singur.

Suntem încântaţi de ceea ce face, mulţumiţi, îl încurajăm, îi mai spun unde greşeşte. Ne pare bine că are cine să ne aştepte cu o mâncare caldă”, spune Ramona Ungrușan, mama băiatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More