Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La doar 17 ani a furat o armă letală și 71 de cartușe

0 261

Poliția a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o locuință o armă letală și aproximativ 70 de cartușe. Un tânăr de 17 ani este bănuit de comiterea faptei.

Poliția a fost sesizată, la data de 28 decembrie a.c., despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o locuință de pe raza localității Rodna, o armă letală și aproximativ 70 de cartușe.

În cadrul cercetărilor Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat un tânăr, de 17 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit faptul că în noaptea de 27/28 decembrie a.c., tânărul ar fi furat dintr-o locuință din Rodna, o armă letală cu glonț, cu destinația vânătoare și 71 de cartușe, care se aflau într-o cutie metalică destinată păstrării armelor și munițiilor. Arma în cauză, precum și cele 71 de cartușe au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei păgubite.

Tânărul cercetat pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor se află sub control judiciar, pentru mai multe infracțiuni de furt calificat, cauză care se află pe rolul Judecătoriei Năsăud. Față de acesta, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More