Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La doar 20 de ani și-a pus capăt zilelor. Tânărul a fost găsit spânzurat în Livada

0 10.122

Tragedie uriașă pentru o familie din localitatea clujeană Livada. Fiul familiei, un tânăr de doar 20 de ani, și-a luat viața miercuri seara, fiind găsit spânzurat în spatele casei.

Alex Moldovan împlinise 20 de ani în urmă co doar două săptămâni. La vârsta la care mulți tineri abia își încep drumul prin viață, Alex era măcinat de probleme, fiind într-o depresie vizibilă, din care nu părea că mai găsește cale de scăpare.

Astfel, miercuri seara acesta s-a decis să-și încheie socotelile cu viața. Tânărul a fost găsit spânzurat în spatele casei, în localitatea Livada din comuna Iclod.

Alerta la numărul unic de urgență 112 a fost dată în jurul orei 22, iar la fața locului au intervenit două autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Dej, dar și o ambulanță. Medicii au demarat imediat manevrele de resuscitare, însă după aproape o oră de eforturi susținute, personalul de la ambulanță s-a văzut nevoit să declare decesul.

Polițiștii au fost și ei prezenți și au demarat cercetările în acest caz, pentru a stabili, în primul rând, că a fost vorba despre o sinucidere, și, apoi, care au fost motivele care l-au împins pe tânăr să comită acest gest fatal.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul de Medicinal Legală Cluj, în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cauzei decesului.

Suferința tânărului era exprimată și pe pagina acestuia de pe rețeaua de socializare Facebook.

”Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați”, scria în una dintre ultimele sale postări pe Facebook Alex, care spunea că este într-un război cu viața.

Ultimul mesaj al acestuia, postat cu nici o săptămână în urmă era însoțit de o fotografie, sub care scria: ”Dar tu, evident, te gândești doar la tine. S-o ducă toți rău dacă tu ești bine.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More