Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”La mulţi ani” bunicelor, bunicilor şi părinţilor noştri, transmite primarul Dejului, Costan Morar

0 47

Cu ocazia Zilei de 1 Octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, primarul municipiului Dej, Costan Morar, transmite prin intermediul Someșeanul.ro un mesaj tuturor dejenilor de vârsta a treia.

”Astăzi, 1 octombrie, celebrăm Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Un început de octombrie în care, în fiecare familie şi în comunitate ne sărbătorim bunicile, bunicii şi părinţii.

Este ziua în care le transmitem aprecierea şi respectul nostru pentru modelele de viaţă, de familie pe care ni le-au oferit, pentru faptul că ne sunt alături, pentru înţelepciune şi pentru că în ciuda vârstei şi problemelor de sănătate au grijă de familii, oferindu-le echilibru şi înconjurându-le cu multă dragoste sufletească.

Pentru tot ce au realizat şi realizează, reprezentând un exemplu pentru noi şi generaţiile care urmează, astăzi de ziua lor, urez tuturor persoanelor în vârstă, multă sănătate, linişte şi bucurii alături de familie!

La mulţi ani!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More