Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”La mulți ani” polițiștilor dejeni, din partea primarului municipiului Dej

0 54

Primarul municipiului Dej, Costan Morar, transmite azi, cu ocazia Zilei Poliției Române, prin intermediul Someșeanul.ro, un mesaj pentru polițiștii care își desfășoară activitatea pe raza municipiului.

”Astăzi, 25 martie, este o zi de mare sărbătoare. Este ziua în care ca și creștini, sărbătorim Buna Vestire. Tot astăzi, la fel ca în fiecare an, celebrăm Poliția Română, care aniversează 194 de ani de atestare documentară.

Cu această ocazie transmit cadrelor Poliției Municipiului Dej, respectul şi aprecierea pentru întreaga activitate desfăşurată în spiritul legii, al menţinerii siguranţei cetăţenilor şi implicarea în cadrul evenimentelor organizate la nivelul municipiului.

Este nevoie de profesionalism şi responsabilitate, pentru a oferi oamenilor linişte şi siguranţă, de aceea îi felicit şi le urez tuturor polițiștilor dejeni și familiilor acestora, multă sănătate, împliniri pe plan profesional şi familial, alături de un sincer „La mulți ani”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More