Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”La mulți ani” pompierilor dejeni, din partea primarului Morar Costan

0 78

accident la iesire din Dej

În fiecare an în data de 13 septembrie se sărbătorește Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie, primarul Dejului, Costan Morar, transmite un mesaj adresat pompierilor dejeni.

”Astăzi, 13 septembrie, sărbătorim Ziua Pompierilor din România, o zi însemnată în care cinstim memoria ostașilor pompieri care în urmă cu 167 de ani , în 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu, o pagina de istorie și eroism în bătălia de la Dealul Spirii.

Este ziua în care le adresăm profundă recunoștință pompierilor care au salvat și salvează vieți, participând activ, ca apărători ai vieții noaste, a cetățenilor, în lupta împotriva incendiilor și în situații critice, ca structură a Inspectoratului Pentru Situații de Urgență.

În acest moment de sărbătoare felicit pompierii dejeni pentru profesionalismul și sacrificiul dovedit în îndeplinirea misiunii umanitare de apărare a vieţii si bunurilor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, catastrofelor, calamităţilor si a altor situaţii de risc precum şi pentru colaborarea în cadrul evenimentelor organizate la nivelul municipiului.

Le transmit lor și familiilor lor „La mulţi ani”, multă sănătate şi succes în întreaga activitate”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More