Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„La mulţi ani” pompierilor dejeni, din partea primarului municipiului Dej

0 56

În fiecare an în data de 13 septembrie, sărbătorim Ziua Pompierilor din România.

Astăzi la împlinirea a 168 de ani de la istorica bătălie de la Dealul Spirii, cinstim memoria pompierilor militari care au dat dovadă de spirit de sacrificiu şi eroism, luptând pentru libertate şi scriind o pagină importantă din istoria noastră. Totodată ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă către pompierii români care au salvat și salvează vieți, intervenind în lupta împotriva incendiilor şi în situaţii critice.

Ziua Pompierilor din România îmi oferă prilejul de a le transmite pompierilor dejeni aprecierea şi respectul pentru profesionalismul, dăruirea şi sacrificiul, cu care îşi îndeplinesc misiunea umanitară de apărare a vieţii împotriva incendiilor, catastrofelor şi a altor situaţii de risc, fiind acolo unde a fost nevoie şi ori de câte ori a fost nevoie.

Tuturor pompierilor dejeni şi familiilor lor, le urez „ La mulţi ani”, multă sănătate şi împliniri pe plan profesional şi familial.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More