Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La mulţi ani şi un an mai bun pentru toţi dejenii, din partea primarului Morar Costan

0 62

La cumpăna dintre ani, primarul municipiului Dej, Costan Morar, transmite un mesaj, prin intermediul Someșeanul.ro, adresat tuturor dejenilor.

”Dragi dejeni,

Am ajuns împreună la finalul anului 2015, un an cu multe provocări și încercări pentru fiecare dintre noi, pentru comunitatea noastră. A fost un an cu multe speranțe și proiecte, pe care îl încheiem cu investiții realizate și altele în curs de implementare.

Toate acestea, am reușit să le ducem la bun sfârșit împreună şi am încrederea că le vom continua împreună, cu sprijinul și înțelegerea dumneavoastră, a întregii comunități.

Îmi doresc ca anul 2016 să fie pentru marea familie a Dejului, un an al încrederii, unității și împlinirilor, în care drumul dezvoltării municipiului să continue, pentru noi şi copiii noştri.

Anul Nou să fie pentru fiecare, un an mai bun, cu împliniri, bucurii și realizări, un an în armonie și bună înțelegere alături de toţi cei dragi dumneavoastră.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More