Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”La mulți ani!” și un An nou cu mai multe realizări, din partea primarului Municipiului Dej, Morar Costan, pentru toți dejenii

0 42

primaru-costan-morar-dej

Cu ocazia trecerii în noul an, primarul municipiului Dej, Costan Morar, transmite prin intermediul Someșeanul.ro un mesaj adresat tuturor dejenilor.

Dragi dejeni,

Suntem la finalul anului 2014, an în care am reușit să realizăm împreună investiții importante pentru municipiul nostru și altele noi sunt în curs de implementare. În acest an am finalizat proiecte în învățământ, sănătate, infrastructură străzi, piața agroalimentară și alte obiective necesare comunității noastre.

Anul care se încheie a fost pentru Dej un an aniversar, împlinirea a 800 de ani de atestare documentară, de aceea, prin toate evenimentele organizate am dorit să punem în valoare trecutul plin de istorie, tradițiile și obiceiurile orașului nostru.

Încheiem acest an cu dorința ca în anul viitor să continuăm împreună investițiile începute și să demarăm altele noi.

Pe tot parcursul anului 2014 am avut parte și m-am bucurat de susţinerea dumneavoastră, a dejenilor și îmi doresc această susținere și pe parcursul anului 2015.

Vă doresc din suflet ca Anul Nou să vă găsească în armonia și liniștea familiei, să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât pe plan familial cât și profesional, să vă aducă sănătate, bucurie și puterea de a fi mai încrezători, mai buni și mai omenoși unii față de alții.

La mulți ani, dragi dejeni!

Primar

Ing. Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More