Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La mulți ani tuturor copiilor, din partea primarului municipiului Dej

0 64

Ziua copilului Dej 2015 (1)

Astăzi, ca în fiecare an, în data de 1 iunie, sărbătorim Ziua Copilului, ziua pe care o dedicăm celor mai de preț comori din viața noastră, atât în familii cât și în comunitate.

Este o zi importantă pentru fiecare dintre noi, pentru că fiecare moment al vieții noastre îl trăim prin ei, prin copiii noştri. Ne bucurăm, ne întristăm și trăim alături de ei intensitatea, inocența și frumusețea vârstei lor. Bucuria lor este și bucuria noastră și ce sentiment poate fi mai plăcut decât să vezi zâmbetul unui copil fericit.

Cu toții ne dorim să le oferim toată dragostea, tot ce este mai bun. De aceea și anul acesta am sărbătorit Ziua Copilului printr-un spectacol pe care l-am organizat special pentru ei joi, 28 mai, eveniment în care frumusețea și bucuria copiilor, care au venit în număr foarte mare, au însuflețit Piața Bobâlna.

”Dragi copii, este ziua voastră! La mulți ani, să aveți parte de o zi minunată, plină de zâmbete și o copilărie fericită!”, transmite primarul Costan Morar.

Ziua copilului Dej 2015 (2)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More