Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

La Nasaud plata taxelor si a impozitelor locale este momentan blocata

0 420

ghisee

Locuitorii orasului Nasaud, care doresc sa-si plateasca taxele si impozitele pentru anul in curs, mai au de asteptat deoarece primaria a decis, pentru moment, blocarea incasarilor.

Din cele declarate de catre Cornel Magdea, seful Birolui de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Nasaud rezulta ca aceasta decizie a fost luata pentru aplicarea ordonantei ce reglementeaza unele masuri financiar-fiscale: „Cel puţin până la sfârşitul acestei săptămâni nu se face nicio încasare în acest sens. Până la clarificarea situaţiei, am decis să blocăm încasarea impozitelor pe terenuri şi clădiri pe 2013 atât pentru persoane fizice, cât şi pentru cele juridice. Acum, la ghişeele noastre se încasează doar restanţele pentru impozitele neachitate în anii din urmă, precum şi taxele judiciare de timbru”, a ţinut să precizeze Cornel Magdea.

Ordonanta care a fost adoptata miercuri in sedinta de Guvern stabileste ca indexarea taxelor si impozitelor este alegerea autoritatilor locale.

In luna decembrie a anului trecut Consiliul Local Năsăud a decis să nu majoreze nivelul taxelor şi al impozitelor locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More