Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

La Sângeorz-Băi nu sunt bani pentru zilele orașului

1 128

sangeorz bai

Vara aduce cu sine în majoritatea orașelor din Transilvania așteptatele ”Zilele orașului”, manifestări care au loc pe parcursul verii aproape peste tot. Nu și în Sângeorz-Băi, unde nu sunt bani pentru a organiza astfel de evenimente.

La Năsăud au avut deja loc zilele orașului, iar în Bistrița și Beclean pregătirile sunt în toi pentru astfel de manifestări. Singurul oraș din județul Bistrița-Năsăud care rămâne fără un festival local de acest gen este Sângeorz-Băi.

Autoritățile locale din Sângeorz-Băi, oraș stațiune de prestigiu în trecut, spun că de abia le ajung banii pentru administrarea orașului. Angajații primăriei își primesc salariile cu întârziere, iar autoritățile se scaldă în datorii, astfel că nu s-au găsit deloc finanțe pentru a sprijini zilele orașului.

Cu toate acestea, autoritățile locale au găsit câteva fonduri pentru a sprijini cu suma de 4.000 de lei un festival de jazz, ce va avea loc la începutul lunii august.

Tot în luna august vor avea loc și zilele Bistriței 2013, pentru ca la Beclean sărbătoarea să înceapă mai devreme, la finalul acestei luni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More