Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lansare de carte cu ocazia Zilei Limbii Române și a 140 de ani de liberalism

0 35

ziualimbii

Pentru celebrarea ”Zilei Limbii Române” (31 August) şi ”140 de ani de liberalism”, Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român-ASTRA Despărţământul “Dr.Teodor Mihali” Dej în parteneriat cu Asociaţia ”Mişcarea Liberală Dejeană”, vă invită la o triplă lansare de carte.

În cadrul evenimentului care va avea loc joi, 3 septembrie, de la ora 17, la Cercul Militar Dej, vor fi lansate trei creaţii marca Prof. Victor V. COTUŞ-MUREŞAN:

– Creaţie şi colaboraţionism: G.Călinescu şi Marin Preda
– O iubire tragică: Mihai Eminescu-Veronica Micle
– Folclor din Nireş

Cu această ocazie domnul viceprimar Aurelian Mureșan a declarat că: ”Acțiunea propusă pentru data de 3 septembrie se încadrează în seria de activități pe care liberalii dejeni le-au conceput anul acesta, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

E o modalitate de a ne reîntâlni cu iubitorii de carte din Dej și cu un fiu din partea locului, domnul profesor Victor Cotuș- Mureșan. Avem obligația să păstrăm și să perpetuăm respectul pentru literatură, pentru cultură, pentru un Dej în care valoarea și calitatea este apreciată și promovată.

Vă așteptăm cu drag, joi, la o triplă lansare de carte, pe care autorul nostru o dedică în mod special locuitorilor din zona din care domnia sa provine.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More