Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lansare de carte cu ocazia Zilei Limbii Române și a 140 de ani de liberalism

0 28

ziualimbii

Pentru celebrarea ”Zilei Limbii Române” (31 August) şi ”140 de ani de liberalism”, Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român-ASTRA Despărţământul “Dr.Teodor Mihali” Dej în parteneriat cu Asociaţia ”Mişcarea Liberală Dejeană”, vă invită la o triplă lansare de carte.

În cadrul evenimentului care va avea loc joi, 3 septembrie, de la ora 17, la Cercul Militar Dej, vor fi lansate trei creaţii marca Prof. Victor V. COTUŞ-MUREŞAN:

– Creaţie şi colaboraţionism: G.Călinescu şi Marin Preda
– O iubire tragică: Mihai Eminescu-Veronica Micle
– Folclor din Nireş

Cu această ocazie domnul viceprimar Aurelian Mureșan a declarat că: ”Acțiunea propusă pentru data de 3 septembrie se încadrează în seria de activități pe care liberalii dejeni le-au conceput anul acesta, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

E o modalitate de a ne reîntâlni cu iubitorii de carte din Dej și cu un fiu din partea locului, domnul profesor Victor Cotuș- Mureșan. Avem obligația să păstrăm și să perpetuăm respectul pentru literatură, pentru cultură, pentru un Dej în care valoarea și calitatea este apreciată și promovată.

Vă așteptăm cu drag, joi, la o triplă lansare de carte, pe care autorul nostru o dedică în mod special locuitorilor din zona din care domnia sa provine.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.