Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lansarea cărții “Floarea Pustei – Istoria lui Rozsa Sandor” a umplut Cinematograful din Gherla – GALERIE FOTO

0 417

Marți seara a avut  loc la Cinematograful din Gherla lansarea cărții  “Floarea Pustei – Istoria lui Rozsa Sandor, ultimul mare haiduc al Europei” scrisă de Gabriel Rusu.

Zecile de oameni au umplut sala Cinematografului din Gherla, bucurându-se de muzică și cântece haiducești, interpretate de grupul folk „Astru”. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a zeci de gherleni, iubitori de cultură și istorie, precum și de oficialități locale, profesori, elevi precum și directorul muzeului de istorie din Dej, domnul Constantin Albineț.

Gazdele evenimentului au fost prof. Ioan Cîmpan, Mircea Corăbean, precum și autorului cărții, Gabriel Rusu originar din Gherla, care a vorbit despre cel mai celebru bandit din Europa.

Punctul culminant al lansării de carte a fost surpriza pregătită de organizatori, ce a constat în degustarea unu vin ce poarte numele vestitului haiduc Rozsa Sandor, adusă special din Ungaria.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1023997597663007.1073742106.467241263338646&type=3&uploaded=32

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More