Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

LAPI Dej, în finala campionatului național U13 la baschet feminin – VIDEO

0 185

baschet LAPI Dej U13

Echipa feminină de baschet sub 13 ani a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” s-a calificat în ultimul act al turneului final al campionatului național de la Ploiești.

Echipa antrenată de Laurenția Chira a învins în semifinală pe CS Olimpia, cu 38-34, și va juca în finala de mâine cu CSS Ploiești, chiar echipa organizatoare, care s-a impus în cealaltă semifinală cu 60-18 în fața celor de la LPS Arad.

Până acum, în fazele precedente ale competiției de la Ploiești, LAPI Dej a învins miercuri cu 42-40 pe CSU Cuadriopol, cu 85-15 joi pe Sportul Studențesc Dan Dacian, fiind învinsădoar de echipa gazdă CSS Ploiești cu 45-16, echipă pe care o va întâlni și în finală.

Finala mică a competiției se va disputa tot mâine, pentru locurile 3-4, între CS Olimpia și LPS Arad.

La turneul final al campionatului național de baschet femini U13 de la Ploiești, au participat CS Olimpia, LPS Arad, CSS Sibiu, LPS Alba Iulia, CSS Ploiești, LAPI Dej, CSU Cuadripol Brașov și Sportul Studențesc Dan Dacian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More