Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

LAPI Dej se pregătește de sărbătoare. Zilele Liceului au loc în perioada 21-22 mai

0 62

LAPI Dej (1)

Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej sărbătorește în perioada 21-22 mai Zilele Liceului, eveniment cu un vast program de activități cultural-artistice.

Joi, 21 mi, cu începere de la ora 13, are loc primirea invitaților și apoi deschiderea festivă în Sala de festivități a unității de învățământ.

Programul continuă cu prezentarea ofertei educaționale, un moment solemn la statuia patronului spiritual al liceului și un spectacol de teatru susținut de trupa ”Caracteres” a LAPI Dej.

Ziua de vineri este rezervată concursului de matematică ”Leon Birnbaum”, urmat de prezentarea proiectului interdisciplinar ”Bilingvul în sărbătoare” și programul ENO Tree Planting Day cu ocazia Zilei internaționale a biodiversității.

Tot vineri este programat și un spectacol de karaoke, pentru ca la final să aibă loc festivitatea de premiere a Concursului de matematică ”Leon Birnbaum”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More