Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

LAPI Dej și-a desemnat Miss și Mister Majorat FOTO

0 180

Balul Majoratului LAPI Dej (1)

Aseară a avut loc ultimul eveniment din cadrul Zilelor Liceului „Alexandru Papiu Ilarian”, şi anume „Balul Majoratului”. Acesta s-a ţinut la un restaurant din Urişor.

Balul s-a desfășurat în două etape: mai întâi s-au ales Miss și Mister Majorat, pentru ca apoi elevii prezenți să aibă parte de o super petrecere.

La prima etapă au participat 10 echipe (o echipa fiind formată dintr-un băiat şi o fată din clasa a XII-a), iar după prima probă care a constat în dans au fost alese cinci echipe care să meargă mai departe. În următoarele probe, concurenţii a trebuit să facă karaoke, să-şi facă declaraţii de dragoste sau de despărţire folosind anumite cuvinte, au mimat animale, iar baieţii au fost machiaţi în diferite feluri de către partenerele lor şi au ghicit anumite alimente după gust.

Ultima probă a constat în dans, aceasta fiind si proba decisivă. Juriul a fost format din 5 elevi din clasele a XI-a, care i-au desemnat pe Mihaela Teianu din cls. a XII-a B şi Vlad Pîslariu din cls. a XII-a E ”Miss si Mister”.

Aceştia au declarat că s-au simțit „foarte tare!” şi ca probele li s-au parut relativ uşoare, iar ceea ce i-a diferenţiat de ceilalţi a fost faptul că au avut mai multă energie. Premiile primite de aceştia au constat în produse cosmetice, bijuterii din argint, şedinţe de tuns-machiaj gratuite și vouchere în valoare de 150 de lei.

Cei care au participat la organizarea balului au spus că a fost nevoie de multă muncă, pentru unii fiind o adevarată provocare.

„Balul a fost una dintre activităţile prevăzute în programul zilelor liceului, ultima activitate din acest program şi am o părere foarte bună despre modul de organizare, despre implicarea diriginţilor de clasa a XI-a şi a elevilor din comitetul de organizare. A fost un bal reuşit. Concursul pentru Miss şi Mister mi s-a părut foarte bine gândit, cu probe atractive şi ceea ce m-a mulţumit în mod deosebit, că a fost o jurizare obiectivă şi întradevăr cei mai buni au obţinut titlul de Miss şi Mister”, a declarat Dorina Gherman, directorul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej.

Semnează: Antonia Marchiș, Timotei Boșca, Roxana Niste, Sergiu Mureșan, Augusta Titaru, Raluca Prunean, Teodor Sabadâș, Vlad Lucaciu

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More