Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lăsat fără 13 mii de lei de către un vânzător ambulant

0 148

Un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Nuşfalău, era să fie înşelat cu o sumă mare de bani, după ce la locuinţa acestuia s-a prezentat o persoană necunoscută şi i-a oferit spre vânzare mai multe bunuri.

Potrivit celor de la IPJ Sălaj, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 1300, un tânăr de 30 de ani, din judeţul Bihor, a oferit spre vânzare unui vârstnic mai multe seturi de oale şi de cuţite, pentru suma de 3200 lei.

De bună credinţă, victima a luat un plic cu bani şi i-a spus tânărului să-şi ia suma pentru produse. Profitând de neatenţia bărbatului, „vânzătorul” a luat din plic o sumă mult mai mare.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Nușfalău, aflându-se în timpul activităţilor de patrulare au procedat la identificarea mașinii aparținând tânărului, dar şi a persoanelor aflate în zonă. În urma controlului autoturismului au fost găsite mai multe accesorii de bucătărie, fără documente de provenienţă.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, cel în cauză fiind sancţionat cu amendă în sumă de 5000 de lei. Totodată, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More