Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Lăsat fără permis de Poliţie pentru că a mâncat cornuleţe cu aromă de vin spumant

0 1.570

Un taximetrist din Satu Mare a rămas fără permis 3 luni şi a promit o amendă de 600 de lei, după ce a fost oprit la o verificare, în trafic. Şoferul spune că tocmai îşi cumpărase o pungă de croissante, pe care le mânca, în momentul în care a fost oprit de poliţişti.

Deşi el spune că nu a băut nimic, etilotestul a arătat alcool în aerul expirat, aşa că a rămas fără permis şi a primit amendă. Taximetristul dă vina pe croissante, care ar fi fost cu aromă de vin spumant.

„Sunt taximetrist şi lucrez doar de noapte. În noaptea de sâmbătă spre duminică am intrat la muncă la ora 1, mi-am cumpărat de la peco o pungă de croissante cu aromă de vin spumant, am mâncat un cornuleţ şi când îl mâncam pe al doilea m-a oprit Rutiera. La etilotest, la ora 1 şi 14 minute, a ieşit că am o alcoolemie de 0,07. Nu am consumat alcool, sunt taximetrist şi sunt un om responsabil, fiind singurul întreţinător al familiei. Am trei copii de crescut, rate şi facturi de plătit. Când am luat cornuleţele acelea, nici nu m-am uitat cu ce sunt. Dar mi se pare ceva incredibil să nu scrie pe pachet că nu e recomandat să le consumi dacă te urci la volan”, a declarat taximetristul pentru informatia-zilei.ro.

Astfel, taximetristul s-a văzut cu permisul luat pe 3 luni şi cu amendă de 600 de lei.

IPJ Satu Mare a precizat că, în cazul în care conducătorii auto ştiu că nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, pot solicita recoltarea de probe biologice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More